Kraamkado tip: plantbare giftbox van Bubbels & Creams

bubbels & creams geschenkdoos

Ben je op zoek naar een leuk kraamkado? Bij Authentique Mignon kun je een leuke giftbox bestellen met natuurlijke verzorgingsproducten voor baby's. Het leuke is: de verpakking van de giftbox kun je na gebruik in de grond stoppen en er groeit een boompje uit!

Bubbels & Creams

Bubbels & Creams maakt verzorgingsproducten zonder rare ingrediënten maar met 100% puur natuurlijke bestanddelen met daarbij geweldig leuke namen en onweerstaanbare geuren!

Rozenwater, Kamille, aloë vera, shea boter zijn maar een aantal namen van ingrediënten die je terug kunt vinden in de producten, alle ingrediënten zijn organisch en gecertificeerd door Ecocert Greenlife!

Over Authentique Mignon

Authentique Mignon is een veelzijdige fair trade lifestyle shop met verschillende fair trade en eco merken. Zo kun je hier onderdelen bestellen om zelf sieraden te maken, maar ook leuke meubels, kinderspeelgoed en woon-accessoires voor de woon- en kinderkamer! Ook zagen wij hier leuke hippe tassen van gerecycled materiaal.

Bijzonder is het merk Babies and Butterflies, deze collectie voor de kinderkamer wordt gemaakt in een klein fair trade naaiatelier in Sri Lanka.

Eco Spotlight

armedangels

Nu op de blog

wat-kun-je-doen-voor-de-aarde-tijdens-earth-dayHet is vandaag Earth Day! Wererldwijd wordt de dag van de Aarde gevierd. Al sinds de jaren 70 is dit een bekende dag in de VS, maar sinds 2005 vieren we...

Webwinkel zoeken

Webshop vd maand

g-star raw for the oceans

winactie brandmission hennep

Eco Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van eco nieuwtjes, winacties en kortingen? Meld je aan!
Adverteren bij Daisycon